ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η 21η Ιουνίου θα είναι μια μέρα γεμάτη μελωδίες για την Αλεξανδρούπολη καθώς και φέτος θα υπάρξουν εκδηλώσεις για την "Ευρωπαϊκή Γιορτή Της Μουσικής". Μια γιορτή που ξεκίνησε ως "Fête de la Musique" στη Γαλλία το 1982 και έφτασε σήμερα να γιορτάζεται σε περισσότερες από 120 χώρες.

Ο ΣΥ.Μ.Α. πέρυσι, όπως ήταν φυσικό, έδωσε το παρόν και συμμετείχε ενεργά με μουσικούς και συγκροτήματα σε 3 stage, από το Νομαρχείο της πόλης και το πάρκο ακαδημίας μέχρι και το μουσείο φυσικής ιστορίας στον πλατανότοπο Μαΐστρου. Ο κόσμος της πόλης, όπως σε όλες μας τις εκδηλώσεις, αγκάλιασε και στήριξε την προσπάθεια μας.
Έτσι και φέτος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης, που επίσης συμμετέχει στην διοργάνωση της γιορτής, είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε για άλλη μια φορά με νότες τους δρόμους της πόλης. Τέσσερα διαφορετικά σημεία με street musicians και ένα stage θα απαρτίζονται από συγκροτήματα και μέλη του συλλόγου, τα οποία θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την μουσική αυτή μέρα.
Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά οι δρόμοι της πόλης θα σας περιμένουν να τους περπατήσετε συντροφιά με μουσική για όλα τα γούστα κι εμείς θα είμαστε εκεί. Φυσικά, εκτός από το να διασκεδάσουμε σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να μιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο.